Peter en Henke

Wij hebben ieder meer dan 20 jaar in de ingenieurs- en advieswereld gewerkt. Henke als adviseur op het gebied van datamanagement en het begeleiden van veranderprocessen. Peter als projectmanager en teamleider. Vanuit die rollen hebben wij ons in de loop van de jaren steeds meer losgemaakt van de inhoud van het vraagstuk en ons steeds meer gericht op wat er nodig is om tot een bepaald resultaat te komen. Technisch inhoudelijke kennis is er wel binnen een groep, maar hoe kom je nu tot een goede samenwerking? Dan gaat het dus over verbinding tussen mensen, elkaar kennen, begrijpen en waarderen. In de projecten en processen die wij voor opdrachtgevers hebben gedaan zijn wij ons steeds meer gaan richten op verbinding maken binnen onze teams en tussen onze teams en die van opdrachtgevers. De mate waarin dat slaagde en continue aandacht kreeg, bepaalde voor een groot deel het uiteindelijke succes. 

 

Peter over Henke:

“Henke is en brengt energie waardoor een groep makkelijk loskomt en er ontspanning ontstaat. Vanuit die ontspanning maakt hij de verbinding met mensen waardoor zij zich kwetsbaar durven op te stellen wat essentieel is in een coachsessie. Vervolgens weet hij van hieruit heel goed de onderstroom te betrekken vanuit wat in de bovenstroom zichtbaar is. “En wat doet dat met jou?” is een vraag die je vaak van hem hoort. Hij merkt snel wanneer iets “spannend wordt” en durft dan uit te spreken wat uitgesproken moet worden. Want alleen dan ontstaat er verandering.” 

 

Henke over Peter:

"Met zijn grote interesse en innerlijk rust voel je je meteen op je gemak bij Peter. Hij straalt een groot welkom uit. Vanuit zijn scherpe geest is zijn eerste beweging die van een observerende en oplettende begeleider. Zijn liefde voor structuur en orde zorgt voor een heldere en open werkwijze. Vanuit die rust voel je je gehoord en gezien, waarna de observaties en interventies van Peter precies daar bijdragen waar het nodig is."

 

Wij zijn te bereiken op:

 

Peter Petter: 06 2706 1650 & peter@peterpetter.nl

Henke Pons: 06 2706 0797 & henke@veranderkunst.com